004. Adventkalenders: minimalistisch en duurzaam

Ben ik normaal altijd te laat met mijn adventskalender, ik dacht deze keer ben ik gewoon eens op tijd. In dit blogbericht breng ik daarom graag een paar mooie adventskalenders onder je aandacht.
Dol ben ik op advent! Niet gelovig, maar wel op een katholieke basisschool gezeten, had ik er vroeger al mee te maken. En dat speciale gevoel bij advent is nooit meer weggegaan. Advent verdient wat mij betreft dan ook een speciale uitvoering.
Dus niet een massa productie doos van een goedkope winkel, met een schreeuwerig ‘design’ en saaie chocolaatjes erin.
Wél een mooi product dat met aandacht is gemaakt en ontworpen.
Liefst duurzaam, soms herbruikbaar, altijd mooi.
Welke kies jij? Ik ben er zelf nog niet uit…
Prijs: € 14,95
Deze net startende shop heeft meteen al haar eerste eigen product ontworpen. Dat heeft Rensina goed gedaan! Want de theesmaken Latte Macchiato, Smasing Pumpkin, Winter Orange Cake etc. wil je toch allemaal wel proeven?! Over een tijdje kan dat zelfs in haar eigen Thee Belevingsstore in Groningen, maar daar moeten we nog eventjes de dagen voor aftellen 😉

Prijs: € 15,95 voor 12 huisjes
Tja, huisjes en papier, wat kan ik er nog meer over zeggen? Alleen de dieren missen nog! Wist je trouwens dat Jurianne eco+fair ondernemen hoog in het vaandel heeft staan?

 

Prijs: €14,23 (+verzending uit Frankrijk) (das iets minder duurzaam, maar je steunt wel een kleine ondernemer)
Zo lief die tekeningetjes!! Al helemaal leuk voor je kind, maar het hebben van een kind lijkt mij zeker geen vereiste voor deze mooie adventskalender. Lang leve Etsy met al die creatieven!

 

Prijs: €37,32-50,15 (+verzending uit Groot-Brittannië) (das iets minder duurzaam, maar je steunt wel een kleine ondernemer) (oké hij is duur, maar wel personaliseerbaar!!)
Nogmaals: lang leve Etsy. Mét hergebruik van blanke of zwarte Scrabble plankjes. Super leuk.

 

Prijs: € 1,50 / € 9,95
Kaarsen zijn altijd goed in donkere tijden. Deze simpele kaarsen van het Nederlandse merk RUSTIK LYS passen bij elk interieur. Wel goed opletten dat je niet alle dagen in één avond opbrandt 😉

Wil jij ook

in je mailbox?