Minimalist module (opruimcoaching)

Wat?

Wil jij de fysieke en mentale vrijheid van vakantie ervaren in je eigen huis?
En zou je daarbij mogelijk meer willen leren over een minimalistische levensstijl?
En/of zou je graag nog ter plekke antwoord krijgen op interieurvragen over de op te ruimen ruimtes?
Of wil je gewoon van je rommel af en weer rust en overzicht?

Dan is mijn minimalist module een essentiële keuze voor jou. Tijdens de minimalist module, waarbij ik je begeleid als opruimcoach om je huis te ontspullen, nemen we de door jou gekozen ruimtes door en minimaliseren we die tot zover jij wilt. Leer je spullen los te laten door je houding en gewoontes te veranderen en gun jezelf op die manier blijvend meer vrijheid in je leven.

Hoe?

Stap 1 - Intake gesprek

Tijdens een intakegesprek inventariseer ik al jouw opruimwensen. Dit doen we bij jou thuis, zodat ik meteen een goed beeld krijg van wie jij bent en hoe je leeft. Het intakegesprek duurt ca. een uur.
Ik verbied het je hierbij alvast om van te voren op te ruimen 😉 ik schrik nergens van! Ik ben immers opruimcoach en heb wel meer gezien.
Voor mij is het verder nog belangrijk dat wij een klik hebben samen; ik wil dat jij je goed voelt bij het delen van mogelijke privé zaken die tijdens het opruimen boven kunnen gaan komen.

Stap 2 - Plan van aanpak met offerte

Vervolgens ontvang je binnen een week mijn plan van aanpak met daarin de verwachte uren begeleiding door mij en de bijbehorende prijs (offerte). De offerte is altijd gemaakt op basis van een indicatie, want iedereen en elke situatie is anders.

Stap 3 - Start eerste sessie

Zodra je akkoord bent, gaan we de eerste sessie zo snel mogelijk (of vanaf wanneer jij wilt) inplannen. Ik ga uit van (regelmatige) sessies van drie uur. Tijdens deze sessies zal ik jou begeleiden en letterlijk helpen met het opruimen en je tegelijkertijd een andere houding en gewoontes ten opzichte van je spullen aanleren. Mijn doel is dat je mij straks niet meer nodig hebt.
Ik kan me voorstellen dat je er misschien tegen opziet, maar ik help je daar doorheen.
En beloof je dat je het nog leuk gaat vinden! Al is het maar achteraf 😉.

Stap 4 - Evaluatie

Na elke sessie evalueren wij de voortgang in het proces. Op die manier kunnen we tijdig bijsturen als je toch graag iets anders of meer zou willen. Of alleen maar de veranderingen op een rij zetten, wat al heel verhelderend en motiverend is!

Tot Slot

Alles wat we bespreken of wat ik zie of hoor tijdens of rondom onze contacten, wordt door mij vertrouwelijk behandeld.

Kosten

Intakegesprek - één uur

De prijs voor een intakegesprek van ca. een uur is exclusief mogelijke reiskosten o.b.v. openbaar vervoer 2e klas. De prijs blijft gelijk, mocht het gesprek korter of langer duren.
Prijs: 55 euro inclusief BTW.

Sessie - drie uur

De prijs voor een sessie van ca. drie uur is exclusief mogelijke reiskosten o.b.v. openbaar vervoer 2e klas. De prijs wordt aangepast mocht het gesprek korter of langer duren.
Vanaf meer dan een uur reistijd reken ik reistijd mee bij de prijs (dit geef ik van te voren aan).
Prijs: 250 euro per sessie inclusief BTW.

Heb je vragen of opmerkingen?

Ben je zelfs enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag?
Of wil je iemand een intake-gesprek cadeau doen?
Laat me weten wat je wensen zijn en ik neem binnen 24 uur contact met je op.