veelgestelde vragen

Hoeveel kost het?

Een minimalist module kost in ieder geval €210,- en vervolgens €45,- per uur.

Een volledig interieur ontwerp (sfeermoodboard, plattegrond, meubelmoodboard, kleuren- en materialenvoorstel) kost €450,-.

Een volledig interieur ontwerp plus minimalist module kost  €525,- en vervolgens €45,- per uur.

Kan ik ook alleen een moodboard laten maken en wat kost dat?

Ja, dat kan! Hoewel het dan natuurlijk nog leuker is om dan je eigen moodboard te komen maken tijdens een workhop. Maar uiteraard maak ik graag een moodboard voor je, dat kost €30,-.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle op deze website genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Klopt het dat je aan een goed doel schenkt?

Ja, dat klopt! Omdat een fijn thuis niet voor iedereen vanzelfsprekend is en ik al heel rijk ben, doneer ik jaarlijks 10% van mijn winst aan hospice Xenia in Leiden.

Wat is eigenlijk je KvK-nummer?

Mijn Kamer van Koophandel nummer is: 6770 2864.

Heb je ook cadeaubonnen?

Ja, die kan je via het het contactformulier bij me aanvragen voor elk gewenst bedrag. Het kan ook zonder bedrag, maar met de dienst erop, bijvoorbeeld tegoed voor een workshop, minimalist module of interieur advies. Na aanvraag laat ik je indien nodig de prijs per e-mail weten. Na betaling ontvang je de bon vervolgens zo spoedig mogelijk per e-mail.

Wat als ik na een kennismakingsgesprek toch besluit om geen interieurontwerp te laten maken?

Dan is dat natuurlijk jammer, maar geen enkel probleem! Ik zou graag feedback van je krijgen van de reden, zodat ik daar in de toekomst bij anderen eventueel rekening mee kan houden.

Waar kan ik parkeren, als ik met de auto naar Leiden kom?

Leiden is een auto-luwe stad. Als je met de auto naar Leiden komt, dan kan je het beste parkeren bij parkeergarage Breestraat of parkeerterrein Haagweg, klik hier.

 ​Wat als ik niet blij ben met het ontwerp?

Dan kijken we eerst naar de oorzaak daarvan.

Indien ik niet duidelijk ben geweest, of niet de goede vragen heb gesteld, dan zorg ik ervoor dat er alsnog duidelijkheid is en gaan we opnieuw met elkaar in gesprek over jouw ideale interieur. Uiteraard zonder extra kosten. Maar als het goed is, zorgt het (door jou goedgekeurde) moodboard ervoor dat je heel blij gaat zijn met het ontwerp!

Mocht de oorzaak bij jou als opdrachtgever lijken te liggen, er is bijvoorbeeld om een of andere reden sprake van een voortschrijdend inzicht, dan vraag ik je toch om mijn factuur te betalen. Immers heb ik mijn afgesproken dienst verleend en heb ik mijn uren gemaakt. Maar liever nog zoeken we samen naar een oplossing, eventueel tegen een meerprijs die we van te voren afspreken.

Mijn vraag staat hier niet bij of ik begrijp je antwoord niet goed. Wat nu?

Laat mij dit weten via het contactformulier en ik help je graag alsnog verder!

Mag ik je ook bellen? Dat vind ik fijner!

Dat mag zeker! Als ik niet opneem, spreek dan gerust je telefoonnummer en eventueel alvast je vraag in, dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Mijn telefoonnummer is 06-41 3787 11.

Of laat je vraag en telefoonnummer achter via het  contactformulier.