minimalist module

Wat is het?

Met de minimalist module haal ik de minimalist in jou naar boven. Ik zorg ervoor dat je blij bent met alles wat je hebt of weet wat je moet doen om dat te worden. Ik kom bij je langs en stap voor stap minimaliseren we jouw ruimtes.

Vind je het moeilijk om zelf keuzes te maken? Heb je de neiging om materiaal dat je tegenkomt opnieuw te lezen (wat leuk al die oude schriftjes van vroeger)? Ben jij een enorme uitsteller of type ADHD en wil je nu eindelijk echt aan de slag? Of twijfel je om spullen weg te doen en zoek je persoonlijk advies om de juiste keuzes te maken in jouw specifieke situatie?

Dan is de minimalist module precies wat jij nodig hebt. Samen gaan we aan de slag en creëren we licht en lucht in jouw huis.

Hoe doen we dat?

We starten met een kennismaking waarin jij vertelt wat je wilt. Welke ruimtes wil je aanpakken? Wat is je wens? En wanneer ben jij tevreden? Vervolgens is het tijd om te minimaliseren: we plannen een datum en stap voor stap gaan we door de ruimtes en leer ik je hoe je opruimt en duurzame keuzes maakt.

Als je dat fijn vindt, geef ik je ook interieuradvies op basis van het bestaande interieur. Ik kan bijvoorbeeld adviseren om een tafel te draaien en een bijzettafeltje weg te doen. Dit kost niets extra!

Een goed begin voor je geminimaliseerde leven is dat na het minimaliseren je huis goed wordt schoongemaakt. Ook hier zorg ik voor: een professionele schoonmaakster komt drie uur lang schoonmaken. Zo kun jij meteen genieten van een fris en opgeruimd huis.

Daarnaast ontvang je persoonlijke to-do’s en tips. Die ontvang je binnen een week via de e-mail, zodat je ze nog eens na kunt lezen en kunt toepassen wanneer het jou uitkomt.

Tot slot plannen we een puntjes-op-de-i-dag: ik kom kijken hoe het met jou en je geminimaliseerde huis gaat. Mijn doel is dat je je dankzij de minimalist module helemaal fijn voelt in je eigen huis. Je bent er trots op en nodigt met een gerust hart mensen thuis uit, je vindt gemakkelijk je spullen, hebt ruimte en kan sneller en makkelijker schoonmaken. Ben je nog bezig met je minimalisatieproces?  Dan bespreken we hoe je dit naar volledige tevredenheid afrondt.

Wat kost het?

Het starttarief is € 250,-  voor het gehele pakket inclusief drie uur begeleiding. Elk volgend uur kost je €45,- (ex. eventuele reiskosten). Hiervoor krijg je:

 

  • een kennismakingsgesprek om je wensen te bespreken
  • een start van een minimalistische mindset en levensstijl
  • samen aan de slag met jouw huis: hoe richt je minimalistisch in? Wat wil je bewaren? Wat kan weg? En, heel belangrijk, hoe maak je de juiste keuzes (ook in de toekomst)?
  • finishing touch: je huis wordt uitgebreid schoongemaakt door een professionele schoonmaker (drie uur)
  • persoonlijke tips en to do’s per e-mail
  • opvolging na één maand:  ik kom langs en we kijken wat er nog nodig is; je kunt al je vragen stellen, we kijken wat jou helpt om je opgeruimde huis netjes te houden en mogelijk heb je nog extra wensen die we dan bespreken. Kortom, we zetten de puntjes op de i voor een duurzaam minimalistisch huis.

 

Afhankelijk van jouw situatie en wensen is het advies om voor een project negen uur (drie keer drie uur) in te plannen. Zodat jij straks daadwerkelijk een mooi opgeruimd huis heb en zelf in staat bent dit zo te houden. Dit bespreken we tijdens de gratis kennismaking.

Nog vragen?

Ik vind het ontzettend leuk om je te helpen. Heb je vragen of wil je gratis kennismaken?

Neem contact met me op!