003. Schrijf je nu in voor de Oktober weggooimaand 2017

Oktober is woonmaand in Nederland, klik bijvoorbeeld hier voor meer informatie.
Maar: ik had zin in een Oktober Weggooi Maand. Ik had zin om, in plaats van iets nieuws te kopen in de Oktober Woonmaand, iets ouds weg te doen in de Oktober Weggooi Maand. Weggooien is in dit geval een breed begrip, want dat staat niet alleen voor iets fysiek de prullenbak in gooien of naar de afvalstort brengen. Het staat ook voor iets weggeven aan mensen die er wel gelukkig mee zullen zijn. Bijvoorbeeld je vrienden of de bezoekers van je plaatselijke kringloop of de kopers op bijvoorbeeld Marktplaats of e-bay.
En als je dan toch zo goed bezig bent in oktober, waarom deze actie niet meteen doortrekken naar Sinterklaas en Kerst? Waarom niet meteen je huis winterklaar maken voor de feestdagen door spullen waar je makkelijk zonder kan, weg te gooien / geven / verkopen? En op die manier ruimte te hebben voor nieuwe spulletjes die er vast en zeker in gaan komen in december? 😉
Ik zou niet weten waarom niet! Dus: doe je mee aan de Oktober Weggooi Maand (die loopt tot 5 december)? Schrijf je dan hier in voor dit e-mail abonnement, dat start per komend weekend (6 oktober). Maar je kan de e-mails natuurlijk ook best bewaren voor later als het nog even niet uitkomt.
Leuk als je mee doet!! Mocht je nog specifieke dingen willen bereiken daarmee de komende maanden, laat het me weten, want wie weet kan ik die verwerken in één van de e-mails.
Voor nu: fijne herfst gewenst! Ik kijk al uit naar de regenachtige avondjes thuis met de kat en een boek of een film of een serie en een mok warme choco of hete thee of speciale koffie of wat/wie dan ook, waardoor jij je lekker voelt in je huis.

Wil jij ook

in je mailbox?