workshop interieur moodboard maken (incl. brunch)

Waarom?

Wil je graag iets anders met je interieur, maar weet je niet goed hoe je dat moet aanpakken? Wil je weten waarom dat leuke accessoire, dat zo leuk was in de winkel, bij je vrienden thuis of op Instagram, bij jou thuis tegenvalt? Wil je weten welke woonstijl het beste bij je past en hoe je daarop je inrichting kan afstemmen? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Wat?

Tijdens de workshop ga je vooral zelf actief aan de slag, maar je hoeft helemaal niet creatief te zijn. Echt niet! Ik help je op weg als je vragen hebt of er even niet uit komt. Het doel van de workshop is dat je geïnspireerd en vol goede zin weer naar huis gaat met je eigen moodboard op A3 formaat.

Het is al voorgekomen dat de woonkamer van een deelnemer twee dagen later opnieuw behangen was. Zo leuk!! Daarom is het handig om een dag(deel) na de workshop vrij te houden, zodat je eventueel meteen aan de slag kunt. Tijdens de workshop ga je uit van één ruimte/stijl.

 

Voor wie?

De workshop is geschikt voor iedereen: jong of oud, man of vrouw. De workshop is, vanwege de persoonlijke aandacht die ik iedereen wil geven, wel vooral geschikt voor kleinere groepen (ca. 3-4 personen), maar in overleg is natuurlijk alles mogelijk. Zoek je bijvoorbeeld nog een leuke activiteit om met een groep te doen? Laat het me weten! Het is altijd mogelijk om, eventueel tegen meerprijs, iets met een thema te doen (bijvoorbeeld high tea of vrijgezellen).

 

Wat kost dat?

De workshop kost €45,- per persoon. Hiervoor krijg je:

– je eigen moodboard mee naar huis;

– duidelijkheid over je eigen stijl en kleurenpalet;

– een brunch;

– een goodiebag;
– en heel veel inspiratie!

Wanneer, waar en hoe?

Op (bijna) elke koopzondag kan je bij mij thuis deze Brunch Workshop volgen. Tijdens het moodboarden verzorg ik je creatieve motor met lekkere broodjes, fruit, vruchtensap, thee en/of koffie.

 

De workshop start om 11.00 uur en duurt tot 14.00 uur, en en wordt in het centrum van Leiden gegeven. Parkeren kan op diverse plekken in Leiden, ik adviseer parkeergarage Breestraat of parkeerterrein Haagweg, klik hier.

Aanmelden doe je via het digitale contactformulier. Mocht je dieetwensen hebben, laat die dan hier ook meteen weten!

En verder?

De workshop gaat door vanaf 2 personen. Mochten er te weinig aanmeldingen voor een datum zijn, dan neem ik contact met je op. Na aanmelding stuur ik je een factuur; je aanmelding is definitief na betaling daarvan.

Heb je nog vragen, schroom vooral niet om contact met me op te nemen via bovenstaand contactformulier. Ik antwoord jou dan zo snel mogelijk.